Ooit verlies je iemand.
Tegenhouden kan je niet.
De dood wens je natuurlijk niemand.
Iedereen heeft wel eens verdriet.
Het enige wat met kan doen is aan hen denken.
En hen nooit uit je gedachten wissen.
Ook liefde blijven schenken.
Maar we weten allen, we zullen ze missen.
Terug komen, kunnen ze niet.
of zien we ze later nog terug?
En soms denken we bij een rustig lied.
Als jullie kunnen , kom dan maar terug en liefst vlug!
Hier wil ik jullie zeggen.
Denk aan al je oude vrienden!
Je moet je er bij neerleggen.
We weten dat ze beter verdienden