in gedachten denk ik aan jou
lieve schat ik hou van jou .
maar jij wilt het niet horen .
maar ik wil het van de daken schreeuwen .
nooit wil je leuke dingen doen .
zoals ik met vriendinnen doe .
in een hotel een wekend lang
dat is waar ik met jou ook naar verlang
maar ik leg me daar bij neer
dat jij dat nooit zal doen
je zegt heel vaak wel tegen mij
het lijkt wel of je vrijgezel bent
dan zeg ik weer tegen jou .
dat moet ook wel want jij wil niks