Klein gebroken
Net hersteld
Soms in een klap weer stuk
Hoop dat je mij ooit verteld
Wanner ik jou weer kan maken
Misschien door je even aan te raken
Je weer veilig te laten zijn
Rust, liefde en niet die godvergete pijn
Weet wel kleine lieve meid
Ik hou voor 100 procent van jou, ik wil je nooit kwijt