sinds de dag dat ik je ken
het was ZALIG en GEK tegelijk
ZALIGE nachten lieten me dromen overdag
diepe gedachten maakten me GEK van verlangens...
sinds de dag dat ik je ken
het was VERSLAVEND en HARD tegelijk
Hoe meer je kwam hoe VERSLAVENDER je me maakte
Het was HARD om dan niet aan je te denken
sinds de dag dat ik je ken
het was LIEFDE en VUUR tegelijk
Het VUURTJE in mij begon direct te vlammen
toen je mij je LIEFDE had verklaard
Sinds de dag dat ik je ken
het was EEN DAG dat mijn leven begon met jou