Je eigen wereld hebben,
met je eigen gedachtes,
gedachtes,
die alleen JIJ begrijpt.
Ze zijn onzichtbaar voor anderen,
wat het soms moeilijk maakt voor anderen,
om jou te begrijpen.
Er ontstaan onenigheden,
die voor altijd in je hart blijven steken,
jij kan ze vergeven,
door in je eigen wereld te blijven leven.