Hoe heb je dit ooit kunnen laten gebeuren?
Die oude mama is blijkbaar niet meer te bespeuren...
Wij passen precies niet meer in jou nieuwe leven.
Hoe kan je in godsnaam niet meer om je kinderen geven?
Vroeger deed je werkelijk alles voor je kinderen.
Die je nu alleen maar hinderen
Je week bij mijn ziekte geen seconde van mijn zijde
Doch laat je me nu na alles erg hard lijden..
het enige wat wij wilden was water bij de wijn
zodat we weer fijn samen konden zijn.
Maar zonder water van jou kant loopt het allemaal uit de hand.
Blijkbaar vond je dit niet nodig en waren wij snotneuzen overbodig.
wij mochten jou immers de les niet spellen en je kon zelfs niet meer zonder te brullen bellen
het enige wat wij wouden was om weer van onze oude mama te kunnen gaan houden