Ik denk aan die ene dag,
Precies 1 jaar geleden
Een dag uit een sprookje geplukt
alles moment per moment
in mijn hart gebleven
En dan bedenk ik
dat ik er dit jaar niet bij kan zijn
Dat alles anders zal verlopen
Zo ver weg van mij
Moest ik die avond verschijnen
Zou het mooie plaatje verdwijnen
Ik weet niet hoe het verder moet
Ben uitgeput, mijn kracht is op
Ik moet je laten gaan
Maar overleef geen dag zonder jou
Wat gebeuren zal maakt me bang
Ik wil je niet kwijt,
Maar wel dicht bij mij.