Mijn tranen
mijn tranen kan ik niet bedwingen
als de gedachte rond dwaalt
dat jij gewoonweg de beste bent
en dat ik je hoe dan ook nooit vergeet
mijn tranen worden gewekt
door de gedachte
dat ik jou moet kwetsen
en jou misschien kwijt raak...
mijn tranen staan in m'n ogen
en stromen over mn wangen
omdat ik jou zie huilen
ik zie je in gevecht met jezelf, kon ik maar mee vechten
mijn tranen worden gewist
door de gedachte
dat jij ooit gelukkiger wordt
met iemand die veel beter is dan mij
de tranen die ik huil
zijn voor jou...
omdat ik op een manier van je hou
jammer dat ik jou niet alles kan geven
maar één ding weet ik zeker
dat op de duur we er beide verder mee zullen leven..!