Zoekend naar mezelf.
Mezelf afvragend of ik mezelf wel ken.
Nadenkend over mijn bestaan,
en wat er gebeurd als ik dood zou gaan.
Vaak voel ik me leeg en koud,
alsof niemand van me houd.
Ben ik de enige die dit heeft?
Of is het een gevoel dat bij iedereen wel eens leeft?
Kan iemand mij helpen bij mijn gevoel?
Is er iemand die begrijpt wat ik bedoel?
Ondertussen voel ik me zo alleen,
En niest klopt op het moment.
en wie moet je zijn als je jezelf niet eens bent?