IK LEEF,
MET DE LIEFDE DIE IK AAN JOU GEEF,
IK HEB JE LIEF EN VERTROUW,
IK HOU VAN JOU.
JIJ MAAKT MIJ BLIJ,
BIJ JOU VOEL IK MIJ GOED,
WANT JIJ WEET HOE BLIJ MAKEN MOET.
IK GENIET,
MET ALLES OM ME HEEN,
ZOALS JIJ ME ZIET,
VOORAL MET JOU,
WANT IK HOU VAN JOU!!!!!!!!!