)Een plekje...
Dit is een plekje om te schuilen,
Waar je mag zijn met je verdriet.
Heb je behoefte om te huilen?
Er is hier niemand die je dat verbied.
Dit is een plekje voor je zorgen.
Waar je mag zijn met al je pijn.
Ben je bang voor de dag van morgen?
Weet dat je hier jezelf mag zijn.
Dit is een plekje zonder vragen.
Niemand die het beter weet.
Ook zal niemand je hier plagen.
Niemand die de daden meet.
Dit is een plekje in de stilte.
Een zonnestraal die je soms ziet.
Een beet liefde in de kilte.
Een beetje troost in jou verdriet!
ria