Mijn autisme moet overal mee
Het blijft een bezwaar
Volledig gesloten van de wereld
Dat is een leugen
Sociale etiquette leer je normaal spontaan
Een mislukking
Aanleren is noodzakelijk
Eerst nog wat oefenen voor de zelfzekerheid
In realiteit moet je je redden
Een sessie komt fake over
Alleen twijfel ik
In realiteit moet het toch gebeuren
Gedrag kopiƫren is vals spelen
Jezelf camoufleren
Ongeloofwaardig vertellen
Wat is een ander daarmee?
Hopen dat men niets van aan trekt
Mijn reactie dat normaal is voor me, maar toch bizar is
Laat me mijn droom eens serieus zijn?
Sociaal zijn zonder hindernissen