mijn oma
Op1 november denk ik aan mijn oma lief,ze is reeds lang geleden heen gegaan.
Maar in mijn gedachten blijft ze eeuwig bestaan.
Weet nog goed hoe ze was,een vrouw met wijsheid en kracht.
Oma lief ik herdenk je vaak,niet met tranen maar met mooie gedachten.
Hield zo van jou ,het was oprecht de gevoelens,jij was een schat van een vrouw.
Jij hebt me heel wat geleerd vele goede dingen.
Welke tot op de dag van vandaag,nooit meer vergeet.
Mijn oma en ik waren als 1 ziel samen.
Alleen jammer dat ze te vroeg is heen gegaan.
Dag oma lief mijn hartedief tot de volgende maal ik nog eens aan je denk,niet met een traan maar met een lach.
Zielsliefde kan nooit vergaan,hoeveel tijd er ook kan overgaan.
Maar al jouw wijsheid en kracht blijft in me verder gaan.
Hield gewoon zielsveel van jou.