Het is weer gebeurd vannacht
Dit had ik niet meer verwacht
Ik was het zo aan het hopen
Maar kon niet geloven dat het zo zou lopen
Ik kan niet stoppen met denken aan jou
Zou zo graag willen weten of ik echt van jou hou
Zou willen weten wat je voor mij voelt
Wat je met je gevoelens bedoeld
Ik hoop dat je snel weer bij mij bent
En niet als je mij ziet weer verder rent
Waarom hou je van haar
Is het niet eens een keer klaar
Je kan niet voor mij kiezen
Je hebt te veel te verliezen
Ik begrijp het heel goed
Waarom je doet wat je doet
Maar het doet zo veel pijn
Bij jou zijn is zo fijn
Jij zit voor altijd in mijn hart
Ooit komt er voor ons een nieuwe start
MOPPIE, IK HOU ZO ONGELOOFLIJK VEEL VAN JOU!!!