Vandaag voel ik mij heel verdrietig
en bij dat alles ook heer nietig
mijn hart doet pijn,pijn van het falen in dit leven
ik zou er echt alles voor willen geven
om het terug te kunnen draaien
en alleen nog maar geluk te zaaien
dat is helaas niet waar te maken
er zijn zoveel andere zaken
die belangrijk zijn op dit moment
belangrijkheid die zijn weerga niet kent
dus zet ik het verdriet maar aan de kant
en ga weer door er is toch eigenlijk niets aan de hand
stel je niet zo aan zeg ik tegen mijn eigen ik
pak op het leven en vergeet die andere ik