De stilte van de nacht
zo voelbaar en zo zacht
onwezenlijk en toch zo waar
het voelt eigenlijk een beetje raar
dat ieder geluid verloren is in deze nacht
wat is het waar ik nu op wacht
alleen de vogels zijn gaan door
hun gezang gaat niet teloor
zij tjilpen en fluiten het maakt niet uit
in deze nacht is dit het enige echte geluid
de stilte alleen zij mogen deze storen
dit is het geluid wat ik echt wil horen