En ik wist…
Jij inspireert mij tot een gedicht.
En het lukt mij om iets moois te schrijven.
Want toen onze ogen kruisten ben ik gezwicht.
En ik wist dat ik voor altijd bij je zou blijven.
Weet nog hoe je stem klonk toen je voor het eerst met me sprak.
Zal nooit vergeten hoe ik mij toen voelde.
En hoe mijn weerstand in een klap voor jou brak.
En ik wist wat men met buikpijnverwekkende verliefdheid bedoelde.
Ik heb je heel vaak in mijn dromen ontmoet.
In jouw aanwezigheid kwam ik echt adem tekort.
En het verbaasd me, met jou voelt alles zo ontzettend goed.
En ik wist dat met jou alles mooier wordt.
Nu zijn we samen, je bent mijn leven sinds korte tijd.
Ik kijk naar jou en zie jouw stralende lach.
Hoe lang dat van mij mag duren? Een eeuwigheid!
Want ik wist dat ik van jou zou houden..., elke dag!