Jij!
Jij bent speciaal voor mij.
Ik wil jou vastpakken, en zien van dichtbij.
Jij geeft mij liefde waar ik zo lang op heb gewacht.
Jou woorden geven mij heel veel kracht.
De kracht om aan andere te laten zien wie en wat ik ben.
Jaaa ik ben zo blij dat ik jou ken!
Ik wil jou al mijn liefde en kusjes geven.
En mooie dingen met jou beleven.....
Jou wil ik zien elke dag en nacht.
Jij bent iemand, waar ik heel lang op wacht....