wat,mevrouw van dries?
Heeft uw pijn aan uw kies.
dan advieseer ik om naar de tandarst te gaan.
Wat,u kunt ook al niet staan?
Of ik mee wil gaan?
Nee, mevrouw ik heb geen tijd.
Wie u dan naar de tandarst leid?
Ik kan de buurjungen vragen!
Ja, die jongen die we wel eens plagen.
Of ik nu al naar hem toe kan gaan?
omdat u niet kan staan?
En pijn heeft aan uw kies?
Nou doei, Mevrouw van dries.