Ik ben een plant.
Ik voel me niet zo goed.
Wat is er met mij aan de hand?
Maar ik weet dat het geen deugd doet.
Hoe kan ik mensen tonen dat ik me slecht voel.
Hoe weten ze dat ik water wil?
Hoe bereik ik toch mijn doel?
En waarom sta ik hier zo alleen , ’t is hier zo stil.
Ik kan misschien mijn bloemen laten hangen.
Of er bleker uitzien dan normaal.
Want soms moet ik ZO naar water verlangen.
Dat ik zie dat een vriend zonder water het niet meer haal.
Mensen help ons alstublieft.
Een beetje water doet al veel voor ons allen.
Dan geven we je mooiere bloemen , is dat niet lief?
En zullen we nooit meer zo triestig vallen.