de rust waarmee we scheiden,
is de tweeslacht van de vuur,
waarmee de tralies van verdriet smelten,
was passie ieder uur,
de lust waarvoor we vallen,
is de zwakte van de hunkering,
waarvoor duizend Romeo's vielen,
waren de armen der verstrengeling,
het inzicht dat we verwerven,
is de dwaling in de mist,
waarin verliefden doelloos dwalen,
is het nog de liefde die beslist....