Jouw ware karakter,
praktisch nooit te zien,
meestal een facade.
zou je je dan toch,
schamen?
Jouw ware karakter,
praktisch nooit te zien,
enkel voor hen,
van wie je zegt te houden,
maar waarom dan juist wij?
Jouw ware karakter,
meestal verbloemd door mooie wooorden,
een ogenschijnlijk rijkende hand,
gespeelde liefde.
de buitenwereld in een waan,
maar mijn god,
wij zijn door een hel gegaan!
Jouw ware karakter,
gewelddadig en agressief,
onderdrukkend en overheersend,
nog steeds moeilijk om te accepteren,
dat die facade,
niet jouw ware karakter is.
Blijven hopen,
iedere keer weer,
maar steeds maar weer beseffen,
je veranderd echt nooit meer.