Zoveel te schrijven
Woorden tollen in mijn hoofd
Maar waar vind ik de woorden om dit gevoel te verdrijven
Waar vind ik de zin, die mijn gevoelens verdoofd
***
Zoveel te zeggen
Alleen geen zin te maken
Het lukt me niet om het uit te leggen
Ik kan alleen een diepe zucht slaken
***
Zoveel staat er te gebeuren
Heb geen idee of mijn benen zo snel kunnen als mijn schrijven
Er openen zoveel nieuwe deuren
En soms wou ik dat ze dicht zouden blijven
***