Voor mijn allerliefste vriendje...
Dag lief
Ik zeg je gedag
Het klinkt als een afscheid
Maar dag zeggen doe ik alleen
Met mijn verstand
Mijn gevoel verraad mij niet
Weten hoef jij ook niet
Wat ik voel
Zorg jij voor jezelf
Vergeet ons
Vanaf nu
Is het jij
En ik
Apart………
Tranen
Biggelen over mijn gezicht
Ik heb verdriet
Jij hebt verdriet
Maar het is beter zo
Denk ik ...
Of niet?
Dit gedichtje is speciaal voor jou,
omdat ik heel veel van je hou!
Liefs van mij...