ze heeft het lekkerste kontje
zoals je dan hoort
je eigen kont wordt dan
finaal grond in geboort
ze praat zo lekker vlot
en altijd goed
zo iemand die nooit iets
verkeerd doet
ze is blond, maar geen slet
ze heeft dure kleding
heel keurig en net
en als ze niet al bezet was
viel iedereen voor haar
en ik kan het r niet kwalijk nemen
we zijn vriendinnen van elkaar
en het is ook een lief meisje
altijd aardig voor iedereen
overal vrienden
nooit alleen
ik gun het haar van harte
maar soms doet het pijn
omdat ik zo niet ben
en nooit zal zijn