Als ik in de klas zit,
Kan ik de les niet volgen,
Want ik denk aan jou.
Als ik over straat loop,
Kijk ik niet naar het verkeer,
Want ik denk aan jou.
Als ik een boek lees,
Kan ik het verhaal niet volgen,
Want ik denk aan jou.
Als ik in m'n bed lig,
Kan ik de slaap niet vatten,
Want ik denk aan jou.
Waar ik ook ga of sta,
Weet ik niet wat ik doe,
Want ik hou van jou.