Alleen, maar niet alleen
Onzichtbaar danst hij
Over uitgesproken zuchten
en geslaakte kreten van verlangen
Onhoorbaar zingt hij
Karaoke met klanken van adem
meedijnend op de golven
zijn sirene op de klif van de liefde
waarop hij steeds bloedig schipbreuk lijdt
Zijn wereld kapseizend
Meegezogen naar de bodem
waar hij willoos danst en zingt
verlangend omhoogkijkend
totdat de god van deze zee
zijn zee van verdriet
besluit dat het optreden is beeindigd
dan kan het doek vallen
en mag hij stikken in de schoonheid
van zijn aangezicht