Morgen zal ik je voor het eerst zien
In spanning wacht ik af
zo vaak gesproken
alsof we elkaar al lang kennen
diepe vriendschap
die zo snel ontstond
vriendschap die ons vanaf het eerste moment verbond
Morgen zal ik je voor het eerst zien
en dan
ik ben bang
verliefd worden misschien?
Morgen zal ik je voor het eerst zien
je zou me zoveel kunnen doen
ik hoop het niet
wil geen eind van ons vriendschappelijk verbond
Morgen zal ik je voor het eerst zien
kijk er naar uit
zielsverwanten noemde jij het al
Morgen zal ik je voor het eerst zien
hoop niet dat onze vriendschap dan eindigen
zal