Ze duiken op in een eenzaam moment,
je denkt dat je ze vergeten bent.
Ze volgen je in je nachtmerrie s,
dromen, die je liever niet uitkiest.
Je wilt leven, onbezorgd zijn en vrolijk kijken.
Het kost je moeite, want die demonen gaan over lijken.
Eigenzinnig en koppig volgen ze hun eigen weg.
Het maakt ze niet uit wat voor moeite je doet, of wat je zegt.
Jouw leven is niet meer van jou..,
de demonen hebben je in hun macht, en zetten je in de kou.
Ze ontnemen je de kracht, de levenslust.
Je bent koud en eenzaam, en je snakt naar iemand die je kust.
De macht van liefde is sterk en overwint.
De demonen zullen verliezen.
Eindelijk kun je weer leven, voor jezelf kiezen.
De demonen, de geesten uit het verleden,
zijn dan eindelijk verdwenen.