vertel me...
kan ik leven?
zonder jou ..
aan mijn zij?
vertel me...
de toekomst,
voel me heerlijk,
en vrij..
vertel me...
waarom..
moest dit nu,
zo gaan.
vertel me ...
hoe kan dit?
mijn gezin...
naar de maan.
vertel me..
dan ook ..
over onze,
roze wolk...
maar voor de
taal van mijn liefde,
had jij nodig een tolk...
vertel me...
heb jij dan eigenlijk
geleerd?
waarom dit zo stuk liep.?
en ik jou af heb geweerd???