Zijn wij vrienden.....
of denk ik dat.
Zou ik zoiets verdienen.....
of klets ik maar wat.
Is het geluk nu aan mijn zijde
en kan ik op jou bouwen
Is dat voor ons beide
ik kan het niet voor me houden.
vertel me nu eens echt
is dit een fantasie
waar ik nu voor vecht............