Ik heb het allemaal verkeerd gedaan
en liet jou op mij wachten
Wat is er verkeerd gegaan
en waar was ik met mijn gedachten.
Maanden hield ik jou aan het lijntje
en vertelde dat ik niet zeker was
wachten op mij dat was geen geintje
das weet ik nu pas.
Heb je gevoelens gespeelt
en liet jou denken
ik gaf jou een verkeerd beeld
maar wilde je niet krenken.
Was bang om je pijn te doen
bang voor jou verdriet
Waar was mijn fatsoen
want echt geloof me dit wilde ik niet.
Hield van je als een vriend
wilde daar op bouwen
Maar jij bent nu diegene dat grient
Sorry ik kan niet als geliefde van je houden.