Samen lopen we over ’t strand
Geen ogenblik geduld wat is er aan de hand
De wind blaast ons bijna omver
Kijk eens omhoog, zie je die ster
Dat ene lichtje in de lucht dat ben jij
Want jij bent t lichtpunt in mijn leven voor mij
Je wil niet weten wat dat lichtje betekent voor mij
WIJ
Jij en ik
We hebben een tijd achter de rug van schik
Maar als ik nu terug kijk, kijk ik toch terug met een positieve blik.
Wat ik voor je voel is moeilijk uitteleggen
Er zijn te weinig woorden om tegen je te zeggen:
Hoeveel ik om je geef
En dat jij de gene ben waar ik voor leef.
En voor wil gaan
En dat ik hoop dat onze liefde nog lang voort zal bestaan
Die ééne ster zal nooit voor mij verdwijnen
Hij zal altijd in mijn hartje blijven schijnen
Ook al doet het mij wel is pijn
Als jij en ....... / ......... samen zijn
Het is maar jaloers zich heid
Maar dit wilde ik je nog wel even kwijt
Ik weet dat ik niet zo jaloers moet zijn
En ik kan wel zeggen, jaloers-ig-heid verdwijn
Maar dat helpt niet zo veel
Maar het komt omdat ik zoveel van je hou en je NOOIT meer kwijt wil
Dit word de één a laatste zin van mij gedicht
1 ding wil ik nog zeggen, Jij bent mijn licht;)
Dikke XXXXXXX
Je vriendin Naomi