Laten we eerst reiken
Laten we eerst reiken
naar al wat ons wacht,
Al deze wegen hebben nooit meer
de wind in de rug, noch hebben ze dat nu,
Ons bloed vergelden
is iets wat niettemin moet,
Elkaar weer vinden, maar hoe?
Ik ben niet degene waarvan dat afhangt,
Er is niets duidelijk
voor dat wat lang duurt,
Waarom denken aan een minnaar
als ik vrolijk in het leven wil staan,
Deze woorden en deze uitspraak
heb ik niet meer echt,
In het leven dat mij wacht
zal ik je vaak schrijven,
Laten we op tijd komen
op onze eerder afgesproken plek
Ja, maar als je droomt heb je de tijd,
de tijd
ciao,