Dat ik het niet zeggen kan
Want dat gebeurd, zo nu en dan
Dat ik gewoon niet eerlijk kan zijn
Anders loopt het weer uit tot een festijn
Dat ik het aan niemand zien laten kan
Hoe het voor mij voelt, zo nu en dan
Dat ik gewoon niet mag klagen
Had ik er maar niet naar moeten vragen
Ik krijg op m’n kop omdat ik dingen doorlul
Maar weet je, ook jij hebt geen flauw benul
Hoe het soms voor mij voelen moet
En moeten twijfelen aan wat is fout en wat is goed
Om niet eerlijk te kunnen zijn tegen een ander
En behalve jijzelf valt er ook bij mij wel eens een waterlander
Want ook al mag het eigenlijk niet zo zijn
Ook ik heb wel eens een heel klein beetje pijn
Weet je hoe het soms voor mij is om er tussen te zitten
Dat ik soms ook nachten lang niet kan pitten
En dat ik kop m’n lazer krijg omdat ik dingen doorlul
Ik ben bezorgd en doe wat ik denk dat ‘t beste is, al die flauwekul
En ondertussen maakt iedereen er een klotezooi van
En ik ben de gene die alles mooi van de zijlijn aankijken kan
Af en toe speel ik soms zelf ook nog wel een rol
Maar over het algemeen doe ik dat niet voor mijn lol
*01-11-2002*