Pappa
Voor 15 jaar was je mijn vader,
Ik hield van je en jij van mij.
Nu is het afgelopen,
En hoop je, dat ik niet meer zal komen.
En dat zal ik ook niet doen,
Je loog 13 jaar tegen me
En nu vertel je pas waarom!
En nu wil ik het niet meer weten
Durf me niet meer te vertonen,
Met iemand die komt uit mijn dromen.
Pa ik hou van je maar tis moeilijk,
Je heb nu je vriendin en haar kinderen.
Maar ook JIJ heb eigen kinderen,
Weet je dat?? Of wil je dat niet?
Wil je niet van me houden.
En kan je alleen zitten aan andere vrouwen?
Pa ik haat je weet je dat?
Je maak me leven kapot!!
Is dat wat je wou bereiken?