GENOEG!!!!!!
We waren zo gelukkig saam
huisje boompje beestje
ja zelfs kinderen kwamen eraan
We haden het echt niet slecht
tot je haar tegenkwam
toen begon voor mij het gevecht
Na een moeilijke tijd kwam het eruit
je was verliefd op haar
dat je mij daarmee pijn deed interesseerde je geen fluit
Je zegt dat je voor de kinderen kiest en mij
maar helaas..................
ik zie alleen die pc aan je zij
Daar zie je haar keer op keer
uur na uur, dag na dag
o.........mijn schat, dat zoet zo'n zeer
Nu bel je of sms je haar elke dag
dacht je nou werkelijk
dat ik dat niet zag?
Maar goed ik geef het op
ze heeft gewonnnen
ik ga bij je weg, dat is voor jou de strop
Ik kan het niet meer aan
en ondanks de kinderen en de rest
zal ik je laten gaan
Ik hoop voor jou dat je weet wat je doet
ze is namelijk ook getrouwd
en je weet gestolen goed gedijt niet goed
Vaarwel mijn schat,
je zoekt het maar uit.................
IK HEB HET GEHAD!!!!!!!!!!!!!!