Ik weet niet meer hoe ik me voel,
Jij en hij samen zijn,
Het doet me pijn,
als je snapt wat ik bedoel,
toen ik zei: Ik voel me alleen,
Waarom?
Waarom geef je me geen kans?
Iz onze vriendschap allang heen?
Je denkt niet meer aan mij,
je voelt je vrij,
Ik ben niet blij,
Kan het je schelen?
>Schaduw!
*geen geweldig gedicht geval ding....flu eigluk.. maar jah..ik kan wel beter:p*