Door de liefde verwekt
helemaal gezond
2 trotse ouders
al de haat vermomd
Stralend van vreugde
delen ze hun geluk
Met iedereen in de buurt
Hun leven kan niet meer stuk
Liefdevol
zorgen ze voor hun kind
met afkeur voor elkaar
maar doch, altijd goed gezind
Hun liefde straalt uit
voor hun kostbaarste bezit
hun klein kindje
Caroline werd geboren op 14-8-2002
Hoewel de ouders uit elkaar zijn en het niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden slagen ze er wel in om samen heel goed voor het kindje te zorgen