Met brute kracht versmolten
Iedere ring gesmeed door
mijn hart, passie en ziel
Deze ketting draag ik met liefde
Iedere dag wordt ze zwaarder
maar nooit is ze mij tot last
Tenslotte heb ik mezelf gebonden
met behulp van onmogelijke knopen
Het gerinkel van onze band
klinkt als muziek in de oren
Ondanks deze ketenen
voel ik mij altijd vrij
Zonder paniek besef ik
dat ik geen kant meer op kan
Voor mij geen weg meer terug,
aan deze zit ik voor altijd vast