Woorden van pijn
de dood in je hart
een gevoel van leegte
en eindeloze smart
lees ik in je
trieste schrijven
Verdoken geluk
gekoesterde herinneringen
van een liefde
die diep in je blijft zingen
een aangrijpend lied
dat je steeds zal bijblijven
Ik ken het ook
dat onbeschrijfbare gevoel
dat je overal achtervolgt
dat lijkt te zoeken zonder doel
en nooit ergens zal vinden
want de rust is voorbij
Vrolijke tranen
en een trieste lach
wisselen mekaar af
dag na dag
dat geldt voor jou
maar ook voor mij
want eens iets gebeurd is
laat het je nooit meer vrij