Verborgen onder een deken
hoort niemand je huilen
Bang en angstig voor het leven
met zijn geheimen en zijn leugens
Je worstelt je door de dag
telt de uren tot de nacht
Todat je niks meer te vertellen hebt
en niets meer fout kan gaan
Je bouwt jezelf veilig in,
een warm veilig nest
Je denkt: “Het leven is slechts een test”,
in de hoop dat deze snel voorbij zal zijn
Eenmaal veilig, heb je rust
en kan je weer op gaan bouwen
Tijd om te denken en te plannen
Tijd om te veranderen en te groeien
Op een dag kijk je in de spiegel
en zie je de schoonheid die je bezit
Je bent vrij om te leven
en je bent nu op je best
Jij bent jij,gelukkig is dat zo
dus loop met opgeheven hoofd
en als je voelt dat je terug moet kijken
dank dan maar eens aan mij