ik vind je heel erg leuk, dat mag je ook best weten
ik zal je dan ook nooit snel vergeten
maar toch iets worden zal het nooit dat weet ik wel
of er moet iets veranderen heel erg snel
als ik je zie, voel ik elke keer weer
hoe leuk ik je vind, keer op keer
maar ja ik zal altijd wel blijven dromen
mischien dat ze ook ooit uit gaan komen
die ene kus, het bleef toch niet bij die ene keer
nee het gebeurde de volgende dag weer
maar komt er nog een volgende zoen
gaan we het nog eens over doen
gaan we ook verder op een keer
of gebeurd dat nooit meer
ben je me mischien al lang vergeten
en weet je al geneens meer hoe ik heten
ik droom nog even door over jou
omdat ik best wel een beetje van je hou