vanaf de eerste keer dat ik hem zag
was ik verkocht aan hem
ik denk dat ik op hem ben
ik kan maar niet ophouden met te denke
want ik denk alleen maar aan hem
hij komt zelfs voor in mijn dromen
in elke droom blijft hij maar voorkomen
als ik hem een dag eens niet zie ben ik heel triest
ik zou hem niet kunnen missen
hopelijk valt hij ook voor mij
ik zou hem nooit kunnen vergeten
ik ben gewoon door hem bezeten
ik mis hem als ik hem 1 dag niet zie ...