Winter,
Het is koud
ramen bevroren
Ohzo fout
in het verkeerde land geboren
Het vriest dat het kraakt
zoek warmte bij jou
Wat de winter zo knus maakt
is dat ik van je hou
Mijn dikke jas
kan mij even verwarmen
Maar de warmte van mijn handschoenen of das
zijn niet te vergelijken met jou armen
Het is koud
maar bij jou zoveel vuur
Zo verschrikkelijk vertrouwd
ookal is het weer buiten zo guur
Winter,
De openhaard weer aan
lekker binnen, niet naar buiten te slaan
Het vriest dat het kraakt
jij bent het die mijn hart weer warm maakt