De beelden in mijn dromen..
Tranen rollen over mijn wangen,
en telkens word ik weer banger.
Banger om weer ik slaap te vallen,
en weer die beelden terug te krijgen.
De beelden van jou en mij,
komen dan weer allemaal voorbij.
De dingen die jij mij hebt aan gedaan,
de woorden die jij tegen mij gezegd hebt.
Dan word ik weer is huilend wakker,
vroeger was jij nog wel mij makker.
Maar sinds 4 jaar geleden,
is alles verandert.
Jij begon mij te haten,
en over mij te praten.
Alsof ik een stuk vuil was,
alleen omdat ik nooit naar oma ging.
Die tijden komen steeds weer terug,
ook al lijken ze achter me rug.
Maar die dromen zetten alles weer even op een rij,
hoe het is en was tussen hem en mij..