Gemaakt voor Dennis, mijn vriend , zwager, en lievelingsbroertje..
als ik terugkijk in de tijd,
heb ik van heel veel dingen spijt..
ik leefde voor de lol,
niets was te gek ,
niets was te dol.
Ik leefde om te vergeten,
om geen pijn te voelen,
om niets meer te weten,
de drank hielp me te vergeten
en de meisjes waren er om mee te kroelen
om de liefde te geven, en om mee te spelen.
Nu ben ik ouder..ik leef niet meer zoals toen..
maar het verleden achtervolgt me..
meisjes vertrouwen me niet meer,
denkend, dat het alleen maar gaat om een zoen.
maar nu, jij meisje,
jij hebt mijn hart veroverd..voor jou wil ik er zijn.
niet zomaar om mee te spelen.. maar om altijd bij je te zijn.
ik droom van jou.. jij bent de ware voor mij...
geef me alsjeblieft een kans..
laat mij jouw zien , zoals ik werkelijk ben,
misschien, als jij me vertrouwen kan...
word de liefde voor ons samen een grote dans..
jij meisje...ik heb je nodig...ik wil je liefde geven..
als jij mij de kans wilt geven...