wat zal er nu gebeuren?
Wat heb ik gedaan?
Er zijn geen woorden voor.
Ik heb je gekwetest,bedrogen...
Waarom?Ik weet het niet...
Wat ik nu heb gedaan, is echt niet slim.
Jij betekend zoveel voor mij en door die ene stomme leugen kan ik alles kwijt zijn.
De hechte band,onze ondoorgrondelijke vriendschap,ben ik alles nu kwijt???
Geef me nog een kans om me te geloven,
geloof dat het me spijt...