Niet doen, het kan niet
dat weet je ook wel
me moeten stoppen met dit
en best wel snel
niet meer vragen of ik bij je kom slapen
ik wil niet straks de scherven op rapen
omdat onze vriendschap kapot is gegaan
dat kan ik echt niet aan
dus me moeten stoppen met elke keer die ene zoen
dat mogen we echt niet meer doen
ik zal niet ontkennen dat het niks betekend voor mij
maar het gevoel is ook weer zo voorbij
laten we weer vrienden worden net als toen
laten we dat gewoon weer doen
dat was toch een veel betere tijd
toen kon ik mijn problemen ook bij je kwijt
maar nu ken ik je niet meer terug
je bent zo veranderd, niet de oude wouter meer
en dat denk ik keer op keer
ik wil deze tijd snel vergeten
zodat we weer vriendjes kunnen zijn
dat vond ik echt super fijn!!