voor iedereen, maar voor jou speciaal.
ik begin met schrijven zonder doel.
waar het eindigt nu nog geen idee.
het eindresultaat groeit als het ware mee.
eigenlijk net als wat ik voor jou voel.
ik begin met schrijven, want dat voelt goed.
alleen ikzelf weet precies wat jij met mij doet.
toch wil ik met jou het een en ander delen.
omdat jij voor mij bijzonder bent tussen de zovelen.
ik begin met schrijven met mijn gevoel voor jou.
ik geef het geen naam, geen stempel, geen taal.
daarvoor is het gevoel voor jou simpelweg te speciaal.
toch zeg ik jou:................................
van mij voor jou speciaal!